torstai 15. maaliskuuta 2012

Yllätysten päivä

Vitsit eilen oli hyvä päivä! Edelleen aivan täpinöissä!

Kävin eilen vaihteeksi työpaikkani salilla. Vuorossa oli selkä-rinta -päivä. Työkaverit vetelivät siinä leukoja lisäpainojen avulla ja minä siitä tsemppaantuneena tokaisin, että kyllä minäkin sitten ainakin yhden leuan saan vedettyä. Hyppäsin korokkeelle ja yllätin itseni täysin. Sain vedettyä kaksi puhdasta leuanvetosuoritusta! Pumppaamalla sain vedettyä neljä (lopussa en päästänyt käsiä suoraksi vain lähdin vetämään itseäni samantien ylös). Olin todella positiivisesti yllättynyt!  Tammikuussa kun aloin käydä salilla säännöllisesti, en saanut vedettyä yhtään leukaa ja nyt treeneissä olen tehnyt leuat kuminauhojen avulla. Kuminauhoilla keventäen olen saanut maksimissaan kuusi leuanvetoa. Kehitystä on siis tapahtunut!

Minulla oli tällä kertaa vihdoinkin kamera mukana salilla. Ylätaljalla tehdessäni työkaverini alkoivat höpistä "kauheasti" kehittyneistä selkälihaksistani. En meinannut asiaa millään uskoa, sillä selkälihastreenit ovat olleet minulle tähän asti haastavia. En ole saanut selkälihaksiin minkäänlaista tuntumaa. Olen siis luullut, etteivät lihakseni ole lainkaan kehityneet sillä puolen kehoani. Asiasta tovin kinasteltuamme työkaveri lupasi ottaa selästäni kuvan. Jostain kumman syystä kuvan sijasta hän olikin sitten videoinut ylätaljatreenini.  Ja pakkohan se oli myöntää, kyllä siellä selän puolella jotain lihaksia oli hieman kasvanut! JEEEEIII!!!!


2 kommenttia:

 1. Vau, upee selkä!! Hienoa ja hallittua liikettä, good job! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia!

   Kaikki selkäliikkeet olivat alkuun ihan hakusessa, kun en saanut tuntumaa kunnolla ja luulin, ettei kehitystä tule, mutta kyllä sitä sitten oli onneksi tullut. :)

   Nythän seläskäni näyttää AIVAN eriltä, mutta... kohta päästään taas treenaamaan oikein kunnolla salilla ja sit toivon vaan et pääsen samoihin tuloksiin (ja vielä parempiin)...

   Poista