tiistai 27. maaliskuuta 2012

Aamuväskä

Heräsin justiinsa päikkäreiltä. Olin yön töissä, joten tarpeeseen tuli. Vieläkin tuntuu, ettei päivä ole ihan lähdössä käyntiin, vaikka aamukahvitkin on jo nautittu, kahteen kertaan.


AamukahvitEilen oli innostava päivä, sillä aloitin uuden punttiohjelman. Mielestäni on tärkeää välillä vaihdella ohjelmaa, sillä mielenkiinto hommaan pysyy paremmin + tulee rasitusta eri tavalla lihaksiin. Eilisessä ohjelmassa oli SELKÄ-TAKAREISI-HAUIS-VATSA -päivä. Roomalaiset maastavedot olivat esimerkiksi uusi tuttavuus itselleni. Ihmettelin ensin, että mikä idea siinä tangon edestakas kiskomisessa on, mutta tovin kuluttua alkoi jo tuntua takareisissä. Eli liike tuli tehtyä oikein. Ja koska roomalainen mave tehdään ohjelman mukaan ennnen reisikoukistusta, sain elämäni ensimmäisen kerran reisikoukistuksessa tuntumaa takareisiin. Aamulla kun lähti töistä, oli sellainen olo takareisissä, että treenattu on!


Nyt tosiaan täytyisi jo pikkuhiljaa saada koneistoon vauhtia.  Pitäisi lähteä ruokaostoksille ja sen jälkeen suunnata 100km päähän katsomaan kaverin uutta vauvaa. Täytyy vaan pakata käsilaukkuun protsu-patukoita ja jotenkin saatua pidettyä itsensä kovana. Tarjollahan tulee olemaan vaikka mitä kahviherkkuja.  Ei siinä muuten mitään, mutta näin työvuoron jälkeen väsyneenä, herkkujen vastustaminen on niiiiin paljon vaikeampaa... Voi kiusaus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti