torstai 8. maaliskuuta 2012

Hiihtokisat

Tänään oli siis työpaikkani järjestämät työvuorojen väliset hiihtokisat, joita olin jo viikon verran jännittänyt. Aamu ei lähtenyt parhaimmalla mahdollisella tavalla käyntiin vaan ääneni oli täysin poissa. Mutta koska olin luvanut hiihtää, oli ladulle pakko mennä. Hiihtokisoissa oli neljä joukkuetta. Neljä henkilöä per joukkue sekä kauhea äijäuho plus minä, sillä minähän oli sitten ainut naiskiintiön edustaja. Viime vuonna joka joukkueessa oli yksi nainen, mutta jostain systä tänä vuonna kaikki loput naiset olivat hannanneet.

Menin hiihtoladulle jo tuntia aikaisemmin hieman alkulämmitelemään, sillä tämän vuoden hiihtokerrat olivat jääneet nolliin. Oli pakko hieman testailla pysyykö sitä edes suksilla pystyssä. Hiihdin alkulämpönä 2,8km:n lenkin reippaaseen 19min aikaan. Hiihtokuntoni ei siis ollut mikään aivan mahtava. Osuuteni kisassa oli huimat 1km perinteistä. Sain naisena 30s aikahyvitystä ja lähdin hiihtämään ensimmäisenä. Ei siitä aikahyvityksestä kyllä ollut mitään hyötyä, sillä ensimmäisessä kurvissa kaikki miehet hiihtivät ohitseni. Omasta ajastani ei ole tietoa, sillä ajanottajia oli vain yksi. Kyllä sen sitten töissä saa kuulla kuinka hissuksiin sitä tuli suksia lykättyä. Itse olen suoritukseeni tyytyväinen, sillä olen aivan varma, että paransin aikaani viime vuodesta, koska tällä kertaa pysyin koko kilometrin matkan pystyssä!

Hiihdon jälkeen jaksaa vielä hymyillä.


Hyvästä yrityksestäni huolimatta joukkueemme tuli viimeisenä maaliin minun hitaan hiihtelyn vuoksi. Onneksi työvuoroni ei ottanut kisaa liian tosissaan, vaan olivat ihan tyytyväisiä, että saivat naispuolisen henkilön mukaan joukkueeseen.

Hiihto-osuuteni jälkeen päätä särki ja yskin keuhkojani pihalle. Taitavat siis jäädä tämän päivän punttitreenit väliin orastavan flunssan vuoksi.

Kotiin päästyäni lämmittelin tovin suihkussa, nautin Finrexin kurkkukipuun ja päänsärkyyn ja söin lounaan. Lounaaksi oli tänään kanasalaattia. Se on aika yleinen ruokavaihtoehto tällä dietillä, koska se on aikast nopea valmistaa. Vaihtelee vain hieman kasviksia välillä, niin ei  ala kyllästyttää.

Gurmee-ruokaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti