keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Tänään on hyvä fiivis!

Aurinko paistaa ja pakkastakin on vain pari astetta. Pidän niin paljon keväästä, että olen jo aivan fiiliksissä. Lasken päiviä, koska saa alkaa kasvattaa rairuohoa ja vaihtaa pääsiäisen väriset kukkaset keittiöön! Keittiön verhot, ruokapöydän tabletit ja servetit ovat jo vaihdettu kevään väreihin. Ihan koko asuntoa en ole vielä sisustanut pääsiäistarvikkeilla, sillä pääsiäiseen on vielä tovi.
 
Eilinen fiilis ei ollut aivan yhtä mahtava kuin tänään. Kurkkua sattui, väsytti, päätä särki ja tuntui, että flunssa olisi iskemässä. Meillä on töissä flunssakierre menossa ja olinkin aivan varma että, nyt minuunkin oli tyhmä flunssapöpö tarttunut. Pohdin tovin eilen päivällä, että uskaltaako sitä salille vai ei, mutta onneksi päädyin koittamaan salitreeniä.
Eilen oli jalka-selkä -päivä  + aerobinen tasasykkeellä 15min. Treenit sujuivat loppupelessä  hyvin ja samalla  päänsärky ja kurkkukipu katosivat! 

Tänään aamulla herätessäni ääni oli hieman vielä painunut, mutta kurkkukivusta ei ollut enään tietoakaan. Päädyin siis salille heti ysiltä. Tein tänään tehokkaan rinta-olkapää-ojentaja -treenin. Tämän päivän salin jälkeisen aerobisen sijaan kävelin hakemaan autoni huollosta. Kävely ei nyt ehkä ollut yhtä tehokasta kuin juoksumatolla, mutta ajallisesti siihen meni yhtä kauan. Sitäpaitsi ulkona kävely kevättalvella auringon paisteessa päihittää aina hikisen punttisalin juoksumatolla tarpomisen.
Päivän treenit on siis jo tehty ja virtaakin löytyisi vielä. Kovasti tekisi mieli vielä lähteä ulos kävelemään, mutta ehkä säästelen itseäni hieman huomisiin "hiihtokisoihin".

Vielä lopuksi hieman infoa miksi blogissani on niin vähän ollut kuvia: Nykyinen kamerani on KAKKA! Mutta Nou hätä! Uusi kamerani on vihdoin saapunut tänään! Hain sen jo postista. Joten heti, kun se on tuosta hieman itseään lataillut ja minä olen opetellut sitä käyttämään, lupaan lisäillä kuvia. Tällä hetkellä käytössä ollut kamerani oli paniikkiostos viime kesänä. Olimme juuri lähdössä poikaystäväni kanssa lomalle Kreikkaan, kun huomasin päivää ennen lähtöä hukanneeni silloisen kamerani latausjohdon. Koska kamerani oli Samsung -merkkinen, ei siihen löytynyt uutta johtoa tai uutta akkua mistään paikallisesta kameraliikkeestä. Joduin siis pikaisesti ostamaan halvimman digikameran mitä liikeestä löytyi... ja kuvien laadusta kyllä näkee, että halvin tuli ostettua!  Mutta onneksi nyt sitten on parempi kamera, joten kuvia odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti