tiistai 13. maaliskuuta 2012

Tutusta ja turvallisesta poiketen...

Tänään oli jo sen verran hyvä olo, että pääsin vihdoinkin salille. Tätä päivää oli kyllä jo odotettukin, sillä tuntui, että viime salikerrasta olisi vierähtänyt jo ikuisuus ja että olisin kärvistellyt flunssan kourissa jo vuoden! Onneksi nyt ei ihan sentään niin kauan kestänyt flunssa.

Normaalisti käyn työpaikkani salilla, mutta tänään tein poikkeuksen, sillä minulla oli muutama ilmaislipuke erään salin kuntosalille sekä jumppiin.  Kävin salilla vajaa kuukausi sitten kehonkoostumusmittauksessa ja sain silloin lipukkeet kaupanpäälle.

Kuntosali vaikutti enemmän naisille suunnatulta. Laitteet olivat kaikki vimpan päälle uusia ja hienoa ja vapaapainosalin laitteetkin mielestäni hyviä. Kaikki tarvittava löytyi. Valikoima siis itseasiassa suurempi kuin työpaikallani, mikä nyt ei mikään ihme ole kuin työpaikkani sali on sellainen pienenpieni. 
Sali oli siis kaiken kaikkeaan ihan hyvä, tai pikemminkin todella hieno, mutta.... ei ehkä silti minun makuuni. Liian hifistelyä sekä paljon kävijöitä naisten puolella. Tykkään käydä paikoissa joissa ei ole ruuhkaa laitteille eikä liikaa ihmisiä tuijottamassa, kun pikkutyttö koittaa vääntää rautaa "äijien" puolella. 

Salilla tein jalkatreenin. Onneksi osasin käyttää laitteita, eikä aikaa mennyt turhaan seisoskeluun, sillä jalkapäiväni on muuutenkin se pisin päivä ja salilla sattaa helposti vierähtää 1,5h. lämmittelyineen ja loppu aerobisineen. 

Salitreenin jälkeen vetelin protskupatukkaa napaa kohden, sillä tajusin vasta pukkarissa, että proteiinijauheeni ovat kaikki työpaikkani pukukaapissa. Enhän yleensä käy muualla salilla kuin siellä... Nooh huomenna menen työpaikan salille treenaamaan, joten saan palautusjuomani silloin ja tällä kertaa otan niistä osan kotiin..

Tällä kertaa oli tyydyttävä palautusjuoman sijasta veteen...

Työpaikkani salin korvaaminen toisella salilla innosti sen verran paljon, että ajattelin käydä testaamassa erästä toista salia vielä. Siellä olisi vapaapainojen lisäksi ohjattua kahvakuulatreeniä, infrapunasaunaa, hierontamahdollisuutta sekä solarium....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti