sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Viikko 9:n trenit

Tämän viikon treenisaldo ei nyt aivan ollut haluamani. Punttitreenejä jäi kaksi pois alkuviikon kiukuttelupäivien takia. Muuten olen kyllä ihan tyytyväinen. Tuntuu, että nuo aamuaerobiset todellakin sulattavat rasvan pois. En tiedä onko vain toiveajattelua, mutta mielestäni reisistäni on tulleet sileämmät tämän ja viime viikon aikana. Nooh, sen näkee sitten ensi viikon sunnuntaina, kun on mittauspäivä, että onko senttejä lähtenyt. :)

Maanantaina:
Aamuaerobinen 35min

PUNTTIS:
Kyykky 3 x3
Takareidet 3 x 10
Etureidet 3 x 10
Askelkyykky 3 x 10

Aerobinen tasasykkeellää 20min


Keskiviikkona:
aamuaerobinen 35min.


Torstaina:
Aamuaerobinen 35min.

Perjantaina:
Aamuaerobinen 35min

PUNTTIS:
Penkki 3 x 3
Vastaotepenkki 1 x 6, 1 x 6, 1 x 10
Kuminauhaleukoja 1 x 6, 1 x 5, 1 x 4
Ylätalja niskantaa 3 x 10
Selkäpenkki 3 x 10 + pitoja


Sunnuntai:
Aamuaerobinen 38min.


Tsempataan ensiviikolla sitten niin paljon, ettei jää yhtään ylimääräistä punttikertaa väliin. Ensiviikolla on myös työpaikan työvuorojen väliset hiihtokilpailut, jotka ihan hieman jänskättävät. Viime vuonna jouduin osallistumaan naiskiintiön takia ensimmäisen kerran. En muista koska viimeksi olisin hiihtänyt sitä ennen. Varmaan peruskoulun pakollisella liikuntatunnilla. Lopputuloshan oli viime vuonna se, että ensimmäisessä mutkassa heitin leviäksi. Tämän vuoden hiihtotavoite hurjalla 1km osuudellani on pysyä pystyssä. Tällöin parannan aikaani jo ihan huimasti! :)

3 kommenttia:

 1. Jäin miettimään mitä tarkoitat aamuaerobisella.. varmaan ihan tyhmä kysymys, mutta kysyn silti? :) Kuulosti niin mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. FitFarmin Lite-ohjelmaan kuuluu aamuaerobinen, joka suoritetaan tyhjään mahaan ja jonka avulla käynnistetään aineenvaihdunta. Ohjeen mukaan tulisi liikkua tasasykkeellä 60min. Minä kävelen aamuisin vain 35min, sillä joudun heräämään nyt jo klo 5.00, että ehdin kävelemään ennne töihin lähtöä. Tunnin lenkin suorittaminen vaatisi heräämistä klo.4.30 ja koska nukkumaan pääsen yleensä vasta puolilta öin, en mitenkään pysty määrättyä aikaa kävelemään. Siksi kävelenkin hieman useammin kuin ohjeessa on.
   Ei se siis sen ihmeellisempää ole, mutta pakko sanoa, että siitä tulee kyllä aivan mahtava olo. Päivä käynnistyy hyvin, kun hieman reippailee talvipakkasessa. =)

   Poista
  2. Aivan...kiitos vastauksesta. Tuo kuulostaa ihan järkevälle! Täytyy joskus itsekkin kokeilla!

   Poista