lauantai 5. toukokuuta 2012

Salilla vihdoinkin

En ole puoleentoista viikkoon käynyt salilla, sillä olen ollut enemmän ja vähemmän kipeänä. Tänään aamulla oli sellainen olo, että nyt on pakko päästä treenaamaan, joten raahauduin väkisin puntille.

Treeni sujui jotenkuten. Kuumetta ei ollut aamulla, mutta olo salilla oli kyllä sen mukainen, ettei vieläkään täysin terveitä olla. Hiki puski päälle jo alkulämmittelyssä ja paitani oli treenin jälkeen aivan uitettu. Kaikkeni koitin antaa salilla ja varmaan kaikkeni annoinkin, sillä nyt on sitten kova päänsärky. Täytyy vaan toivoa, ettei migreeni pamahda tästä päälle, koska sen jälkeen ollaan vuodepotilaana seuraavat kolme päivä...

Tänään oli SELKÄ-TAKAREIDET-HAUIS-VATSAT -päivä.
Hieman muuntelin ominluvin alkuperäistä treeniohjelmaa, sillä ajattelin, että parempi tehdä edes mielekäs treeni kuin ei treeniä lainkaan.
  •  YLÄTALJA RUSETIN korvasin YLÄTALJA ETEEN -liikkeellä, sillä en saa rusetti-tangolla tuntumaa selkään.
  • ALATALJA SUORALLA TANGOLLA korvasin RUSETTI-tangolla tehtäväksi, sillä suoralla tangolla tehtäessä tanko naarmuttaa seinää (on liian iso), enkä jaksanut nyt lähteä yläkerrasta etsimään toista tankoa.
  • KULMASOUTU KÄSIPAINOILLA korvasin KULMASOUTU TANGOLLA, sillä saan tangon kanssa paremman tuntuman selkään.
  • VATSOJA tein vaikkeivat ne kuulu tämän päivän ohjelmaan virallisesti.


Kuvat on otettu alkuviikosta, kun oli sellainen päivä, että tuntui jo flunssan hellittäneen. Fiilis oli hyvä ja olin menossa kaverin luo kahville. Eli näin iloiselta en ihan tänään näytä...


Toivottavasti tämä jo pikkuhiljaa helpottaa ja pääsen ensiviikolla treenaamaan taas täysillä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti