torstai 19. huhtikuuta 2012

Stressi-stressi-stressi!!!!

Ihan pikainen päivitys, kun on aivan älytön päivä vaihteeksi. Olin jo valmiiksi eilen nukkumaan mennessä niin stressaantunut tästä päivästä, etten ole nukkunut juuri ollenkaan. Alunperin piti mennä aamulenkille sen jälkeen jalkahoitoon, karvanpostoon, puntille, kauppaan ja kotiin auttamaan miestä terassirempassa. 

Nooh... huonosti nukutun yön jäljiltä EN sitten jaksanut raahautua lenkille, mutta ajattelin, että teen aerobisen stten salitreenin jälkeen... kunnes minulle soitettiin töistä ja pyydettiin tulemaan tuuraamaan pariksi tunniksi kesken päivää. Koitin selittää, että poikaystäväni tarvitsee apuani terassiremontissa, mutta jos saan veljeni tuuraamaan minua, niin sitten voin tulla. Siinä sitten soittelin poikaystävälleni, veljelleni ja takaisin töihin, että voin tulla, mutta minun TÄYTYY päästä töistä lähtemään seitsemältä, sillä veljelläni on sen jälkeen menoa ja minua tarvitaan kotona. 

Tarkoitukseni oli myös tehdä erään opiskelijan arviointi ennen jalkahoitoa, mutta tietokoneeni word-ohjelma teki tenät. Paniikissa latailin sitten Open Officea netistä, enkä sitten mitenkään ehtinyt sitä saamaan valmiiksi ennen yhdeksää. 

Nyt on sitten totaalistressi päällä. Jalkahoidosta ei pystynyt nauttimaan kun vilkuilin vain kelloa koko ajan ja sokerointikin tuntui normaalia tuskaisemmalta. Pikaisesti kauppaan ja nyt pitäisi se arviointi äkkiä vääntää, jotta ehdin siivota risut työmaalta. Näin K pystyy aloittamaan suoraan hommat takapihalla, kun pääsee töistä. 

Ei siis toivoakaan, että olisin ehtinyt salille tänään. Ja sekös harmittaa ja lisää stressiä. Ja, tiedän! Stressi ei ole hyväksi elimistölle eikä varsinkaan kesäksi-kuntoon -kampanjalleni!!!! AAAARGH!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti