tiistai 26. maaliskuuta 2013

Hiljaista on...



Huomenta!


Anteeksi tämä totaalihiljaisuus...


Oli pakko myöntää itselle viime viikolla, ettei tämä projekti ole yhtä helppo toteuttaa, mitä viime vuonna oli. Vaikka itse haluaisi tehdä ja mennä, niin nyt ei vaan pysty elämään oman navan ehdoilla, vaan vauvan ehdoilla.







Kuva: Google




Viime viikko oli aivan hirveä. Kolmena päivänä jouduttiin käymään neuvollassa. Tietenkin siihen aikaan jolloin meillä normaalisti nukutaan. Se aiheutti sitten totaali kitinää ja itkua. Päivisin ei nukuttu vaan itkettiin ja yöllä heräiltiin tunnin välein. Vauvaa ei voinut laskea käsistä ilman hysteeristä itkua. Niin ja pappikin piti tavata, ja asuntoa piti siivota ensin asuntonäyttöä varten ja sitten ristiäisiä. Kaiken kruunasi leipomisyritykset huutavan lapsen kanssa (eka kakkupohja paloi uunin pohjalle ja tokan jauhot lenisvät tehosekottimisesta pisin asuntoa).Yritä siinä sitten urheilla ja syödä terveellisesti...


Kuva: Google
                                      




Lopputuloksena oli siis se, etten pystynyt lainkaan kärryttelemään ja vähillä yöunilla ja itkevän vauvan "ansiosta" sitä sitten söi, mitä satuin, siis suomeksi pelkkiä herkkuja.




Kuva: Google



Kuva: Google


Onneksi ristiäiset on nyt vietetty ja tällä viikolla vauva saa nukkua ihan sillon kuin sitä nukuttaa, niin uskon, että pääsen taas ulkoilemaan. 



Eilen oltiin jo heti aamupäivällä kärryttelemässä. Vedettiin pikkasen pdempi lenkki kuin normaalisti ja otin muutaman juoksuaskelenkin kun löytyi sula kohta asfaltista. Viime viikon neuvolakäynneissä oli se hyvä puoli, että minä sain vihdoin luvan urheilla. Joten kyllä tämä tästä vielä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti