perjantai 3. toukokuuta 2013

Kärrykävely

Huomenta!

Eilen oli aivan ihana aurinkoinen päivä. Suhteellisen lämminkin, hieman tuulinen, mutta ihana päivä verrattuna Vappuun. Tästä innostuneena päätin lähteä palauttamaan kirjastoon kirjoja kävellen. Matkaahan kirjastoon meiltä on vain 3km. Pakkasin lapsen vaunuihin, laitoin kuulokkeet korvilleni, aurinkolasit päähän ja suuntasin ulos. 
Vauhtiin päästyäni ja kirjat palautettuani ajattelin, että kun kerran nyt ollaan liikkeellä niin eikös sitä sitten voi kävellä samalla käymään Lidlissä (oli äitiys-juttuja myynnissä - oli pakko hakea, kun en niistä viitsi kauheasti maksaa, kun ovat muuten niin väliaiakaisia vaatteita). Kirjastosta Lidliin oli n.2km. Sieltä menin ruokaostoksille Cittariin, sieltä Ryytiaittaan hakemaan Magnesium-sitraattia ja eksyinhän mä vähän Kapphaliin ostelemaan vauvan vaatteitakin... Sieltä sitten suuntasin kotiin. Matkaa tuli "pikku" kirjojen palautus-pyrähdykselle 9,56km ja aikaa kului reilu 2h

Oli aivan ihana kävellä, kun ei ollu oikein muutakaan tekemistä eiliselle päivälle. Sen lisäksi vauva nukkuu parhaiten rattaissa, joten hänenkin kannalta käveleminen on hyvä juttu. Syke pysytteli  siinä 155 tienoilla aina kävellessä. Otsa oli aivan hiestä märkä, kun pysähdyin vaaterekkien väliin shoppailemaan lastenvaatteita ja kotiin päästyä oli aivan pakko päästä heti suihkuun. 

Olin erittäin tyytyväinen omaan suoritukseeni sen päivän osalta....kunnes mieheni sanoi menevänsä kaverinsa kanssa tuohon lähimaaston pururadalle hieman harjoittelemaan. Mieheni ehdotti, että kävelisin siihen vaunujen kanssa, sillä vauva oli huutanut suoraa huutoa klo:14 asti. No, minäpäs lähdin sitten vielä kuuden maissa uudelle pikku-lenkille toiveena, että lapsi nukahtaisi vihdoinkin... Siitä iltalenkistä tuli 4,7km lisää matkaa. Nyt  en enää laittanut sykemittaria, sillä jalkani olivat sen verran tönköt, että otin iltakävelyn ihan palauttavana treeninä. 

Kaiken kaikkiaan eilen tuli sitten ulkoiltua reilu 3h ja kilometrejä kerrytettyä  reilu 14. Hyvä päivä siis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti