tiistai 9. huhtikuuta 2013

Viikon 14. Treenit

Huomenta!

Mä olen niin koukuttunut tuohon HeiaHeiaan. Jotenkin tuo viikko-näkymä on niin kivan näköinen, mitä enemmän siinä on noita treeni-palluroita (ja vielä kivempi olisi, jos siinä olisi paljon erilaisia palluroita). Olen kyllä aina merkannut treenini kalenteriini, mutta ei sinne tule mitään tuollaisia hienoja palluroita piirrettyä... =) 

On se jännä miten pienet asiat voivat motivoida treenaamaan... Viikko 14.Viime viikolla lepopäiviä oli maanantai ja sunnuntai... Tiistaina, keskiviikkona ja torstaina olin äitini kanssa kävelemässä. Me kävellään aina 5,3km:n vakiomatka. Siihen menee meillä hieman vajaa tunti. Pyrimme kävellä mahdollisimman tehokkaasti, mutta yleensä vauhti ihan pikkasen hidastuu, kun huomaamme keskustelevan niin kiihkeästi...  mutta haitanneeko tuo. Tärkeintähän on se, että liikkuu.

Torstaihin tuli myös tuollainen kolmen kilometrin polkupyörä-pyrähdys, sillä ostin fillarin! Olin äitini kanssa hakemassa urheiluliikkeestä uutta ranneketta sykemittariini, kun huomasimme todella hyvän pyörätarjouksen, eikä sitä sitten voinut ohittaa... Hivenen hymyilytti, kun minulle selitettiin, että kahden kk:n ajon jälkeen olisi ensimmäinen "käyttöön otto" -huolto. En sitten kehdannut sanoa, ettei pyörällä ajella vielä toviin, että ostin pyörän varastoon (pääsen pyöräilemään säännöllisesti sitten vasta, kun lapseni osaa istua, jotta saan hänet kyytiin)... Mutta oli vaan pakko ostaa, kun kerrankin oli tarjouksessa...Tuntui aluksi hieman kalliilta heräteostokselta, mutta perustelin sen itselleni sillä, että kun ostaa kerran kunnon pyörän, niin sitten ei tarvitse enää ikinä ostaa uutta.  Vanha pyöräni on aivan ruosteessa, vaihteet eivät ole toimineet pariin vuoteen ja jalkajarrutkin sanoivat itsensä irti viime vuonna... Vanha pyöräni on siis ollut todella  turvallinen...

Perjantaina päätin käydä mummini luona kahvilla. Matkaa oli vajaa 3 kilomteriä suunta. Sää oli niin keväisen aurinkoinen, että otin jopa parit juoksuaskeleet. Juoksin niin kovaa, mitä vaunuja työntäessä pääsee noin 4 minuuttia. Muuten kävelin todella rivakasti (ohittelin, jopa muita kävelijöitä). 

Lauantaina koitin vielä suorittaa viikon ainutta lihaskunto-harjoitusta jumppavideon avulla... (siitä sählingistä kerron lisää myöhemmin...)


Treenisaldoksi tuli siis 6 x aerobinen + 1 x lihaskunto -treeni, 21,5 kilomteriä kävellen + 3 kilomteriä polkien.  Ihan tyytyväinen olen viime viikon saldoon. Tällä viikolla pyritään siis vähintäänkin samaan! 


Iloista treeniviikkoa kaikille!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti