tiistai 5. kesäkuuta 2012

Epäonni jatkuu...
Voi tätä epäonnea!


Vielä pari päivää olisi liikuntakielto voimassa. Labra-tutkimusten jälkeen, jos kaikki on ok, pääsisin vihdoin salille, mutta...

Eilen sitten töissä rinnassa tuntui epämukavalta kahteen otteeseen. Hieman itseäni siinä monitoroin ja havaitsin muutamat lisälyönnit. Ei siis parane kauheasti rehkiä. Kaiken lisäksi olen saanut kesäflunssan. Nenä on aivan tukossa ja yskittää niin että keuhkoista sattuu. Koko yön yskin ja pelkäsin, että pidän koko työpaikan hereillä... Ja jottei tämä kaikki riittäisi, onnistuin vääntämään polveni töissä. Pääsi polvi vääntymään epäergonomisessa työasennossa. Loppu vuoro menikin sitten klenkatessa!


Voi hemmetti! Nyt on sitten jotkut suuremmat voimat sitä mieltä, etten pääse treenaamaan vieläkään hetkeen. Ärsyttää ja harmittaa niin vietävästi! Melkein tekisi jo mieli itkeä.


Kuva täältä


Koskakohan tämä tästä helpottaisi?!


Olen todella pahoillani, että kirjoitukseni ovat tätä jatkuvaa valitusvirttä, enkä ole päässyt jakamaan treenejäni teidän kanssa.


Toivottavasti epäonneni jo pian loppuisi...Kuva täältä   5 kommenttia:

 1. Älä vaivu ihan synkkyyteen. Parantelet ittesi rauhassa ja sit kun fysiikan puolesta pääset treenaa niin sitten yläkroppa voittosta treeniä jos jalka on siinä vaiheessa vielä pelistä pois.

  Ei paljoa helpota tääkään lause mutta sulla loppuelämä aikaa treenata sutten kun olet kunnossa. Satsaat nyt ruokavalioon ja sit täydet reenit kun olet kunnossa!!
  Tsemiä nyt vaan pakkolepoiluun!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Koto kannustavista sanoista! <3

   Lääkekuuri on loppu tältä osin...ihan en tiedä, mitä tehdä kun oireet näyttävät tulevan takaisin... Pitänee kai soitella lääkärille.. Sen lisäksi flunssa on sen verran kakkiainen, että kun aamulla herään ja nousen ylös, syke hakkaa hetken 120!! Ei siis pysty tekemään vielä mitään. Toivottavasti tämä flunssapöpö pian lähtisi...

   Tuo on hyvä muistutus, että ruokavaliosta ei tulisi lipsua yhtään, kun ei pääse urheilemaan... Pitää taas hieman tsemapata itseäni. Suurin piirtein olen syönyt oikein, mutta kyllä sitä on tullu vähä lipsuttua. Lohtusyöminen on näköjään se mun vihollinen...

   Poista
 2. Heippa!
  Eksyin blogiisi.. En ehtinyt kovinkaan paljon vielä selailla mutta näin kauniin kroppasi heti!
  Pakko kysyä, ruokavaliostasi sekä onko vatsasi/suolistosi/unesi ok?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan!

   Minullahan on tällä hetkellä treeni/blogitauko. En valitettavasti pysty päivittelemään kuulumisia, mutta vastailen kyllä kysymyksiin ja palaan heti takaisin treenaamisen, ruokavalion ja blogin pariin, kun se vaan on mahdollista...

   Ruokavaliollani jaksoin treenata hyvin ja suolisto toimi, kiitos kuitujen joita nautin ennen nukkumaan menoa. Karpatessani ja pitäessäni treenitaukoa huomasin, että suolisto ei toimi yhtä hyvin. Eli liikunta ja kuidut ovat minun pelastus.

   Uniasiaan on hieman hankalampi vastata. Sillä olen kova stressaaja sekä olen tehnyt viim. 9v vuorotyötä (jonka eräs lääkäri on minulta joskus kieltänyt, sillä se ei sovi kropalleni). Unenlaatuni siis vaikuttavat työni, stressin määrä, nautittu kofeiininmäärä ja varmaankin myös ruokavalio. Mutta en osaa sanoa auttoiko tai haittasiko tämä ruokavalio untani.

   Toivottavasti vastauksistani oli hyötyä...

   Poista
  2. Treenitauko on nyt varmaan pelastuksesi! ..hyvä saada lepoa ja ajatuksetkin lomalle.
   Mietin ihan niinkin yksinkertaista juttua kuin probiootti ja sen käyttö, suolistosta lähtee usein moni vaiva liikkeelle joko huonon imeytymisen, bakteerikannan tai bakteerikannan puuttumisen vuoksi. Oletko käyttänyt?!
   Mitä muita lisäravinteita/vitamiineja-ja hivenaineita sinulla on käytössäsi?
   :)
   Paranemisia!

   Poista